Spirituális Életmód Tanácsadás

Gyakran ütközünk nehézségekbe a hétköznapi életünk során és előfordul, hogy úgy érezzük, hogy egyedül nem tudunk megküzdeni egy adott feladattal. Van, aki nem szeret csoportban gyógyulni, inkább az egyéni utat választja. Ezeken az alkalmakon beszélgetünk és olyan gyakorlati eszközökkel térképezzük fel az adott szituációt, amelyek segítenek a megértést elmélyíteni. Általában lelki és érzelmi problémák húzódnak meg a kapcsolati konfliktusaink mögött, s ezekekre a folyamatokra nem mindig tudunk rálátni, hiszen érzelmileg érintettek vagyunk benne. Ezeken az alkalmakon gyakran kiderül, hogy hiányzik az egészséges önkép, egy stabil alap, amire építkezhetünk. Ha megismerjük a ránk ható fizikai és szellemi törvényeket, az ok-okozati összefüggéseket, akkor könnyebben tudunk az életünkben egészséges határokat kijelölni és könnyebben tudjuk megtartani azokat. Rengeteg tévhit befolyásolja az életünket, amelyek általában a tudattalanból bukkannak elő, így észre sem vesszük őket a napi rutin során.

Fontos, hogy elkezdjük lebontani magunkról azokat a rétegeket, amelyek nem mi vagyunk, hogy megtaláljuk a saját céljainkat, a saját utunkat.
Van, hogy olyan erősen érezzük a feszültséget a lelkünk és az életünk között, hogy bizonyos esetekben még betegségeket is tudunk produkálni azért, hogy megállítsuk önmagunkat. Rengeteg sok és hatásos módszer van már a világban, amelyek segítségével kívülről befelé tudjuk irányítani a figyelmünket, s elindulhatunk befelé. Csak akkor tudunk igazán boldogok lenni, ha megtaláljuk és megértjük saját magunkat, ha megismerjük a működésünket és így tudjuk elfogadni és megszeretni magunkat. A társadalom olyan emberképet és ideálokat sugároz felénk, amelyek folyamatos feszültségben tartanak, egészen addig, amíg fel nem ismerjük, hogy milyen csodálatos is tulajdonképpen a saját egyediségünk.

A tanácsadás során megismerjük magunkat, a kvalitásainkat, az értékeinket, feltárjuk a szerethetőségünket.
Megváltozik a saját magunkról alkotott kép, hiszen többnyire átvesszük kérdés nélkül mások rólunk alkotott képét. De csak mi tudjuk, hogy mi rejlik bennünk igazán. A vízöntő korszak egyik fontos mondanivalója, hogy a megértés útján tudjuk meghaladni önmagunkat. Ha mindenki magával foglalkozna és abba fektetné az energiáját, hogy megismerje önmagát, sokkal békésebben élnénk együtt itt a Földön. És mivel minden az egyes embernél kezdődik el, így ma tegyél meg magadért valamit, amitől Te igazán boldognak érzed magad.

Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján.

Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
blissragyogas@gmail.com


A tanácsadás ára: 10 000 HUF
A tanácsadás időtartama: kb. 1 vagy másfél órát vesz igénybe, ez változó attól függően, hogy mennyire tudunk zökkenőmentesen haladni a felmerülő kérdésekben.

A Spirituális Életmód Tanácsadás választható helyszínei:
Dunabogdány és X&Y Budapest, holisztikus központ.

Fotó: Lénárd Tamás


Hírlevél