Spirituális Önismereti utazás Avalonba

Anglia egyik legtitokzatosabb pontján, a somerseti alföld sík vidékén és a glastonburyi sziklacsúcs ormán található települést, mai nevén Glastonburyt legendák és mítoszok sokasága övezi. A világ minden tájáról érkeznek látogatók ebbe a kicsi, nyüzsgő vidéki városkába, ugyanis a helyet Nagy Britannia spirituális szívének tekintik.

2008-ban jártam először Avalonban, s azonnal megérintette szívemet az a misztérium, ami itt a látható világ mögött a láthatatlanban bújik meg. A szent grál misztériuma, az istennők tanításai, s az ébredés még ma is ugyanolyan erővel tanít és transzformál, mint amikor először éreztem Avalon hívását. Akkor született ebből az utazásból egy könyv is, ami azt az átalakulást, belső folyamatot, a belső erőnek a felélesztését adja át, amit akkor megéltem. Most is azért utazunk, hogy életre keljen bennünk az alkímia, s feloldjuk magunkban mindazt a beragadt, visszahúzó energiát, ami nem a fényt teremti bennünk. Ha velünk tartasz, egy sorsfordító utazásban lesz részed, amely elkezdi átalakítani majd az otthoni napjaidat az utazás után. Az avaloni energia észrevétlenül és csendben dolgozik, hogy mindazt a változást lehorgonyozza az életedben, amiért a lelked kiáltott.

Ebben az évben is határozottan és erőteljesen éreztem ezt a hívást, nagyon sok szervezés előzte meg azt, hogy most örömmel számolunk be róla, idén újra magába fogad bennünket a transzformáció, s ebben a varázslatos energiában gyógyulhatunk közösen. Az elemek hatalmas erejét hívjuk magunkba, s az elemek istennői fognak kísérni bennünket. Ebben az évben nagyon sok változás történik, a szellemi és érzelmi tanítások mélyen belénk égnek, talán, amit korábban biztosnak hittünk, apró darabokra hullik szét, s talán az életünk egy teljesen új, nem várt irányt vesz. Sok minden zajlik a világban, azonban továbbra is egy dolog biztos: a változás.

Erre a változásra hívunk most Téged, hogy bármi is történjen, tudatosan adjuk oda ezt a folyamatot a sorsunknak. Az elemek egyensúlya azért nagyon fontos, mert arra az erőre, amit az elemekből nyerünk ki, szükségünk van. A Föld megtartó és biztonságot adó ereje, a Tűz átalakító, transzformáló ereje, a Víz érzelmek, áramlás ereje, a Levegő szabad, határtalan és végtelen ereje, s az Éter feloldó, spirituális ereje olyan erőkoncentrációt ad számunkra, ami nemcsak önmagunkhoz visz közelebb, de a régen vágyott álmokat is végre manifesztálja.

Ide várunk mi ketten Titeket is, egy élménydús, önismereti programokkal teli utazásra.

Időpont: 2015. szeptember 10-15.
Költség: 150.000 Ft, ez tartalmazza a transzfert oda-vissza a reptérről a szállásig, 5 éjszaka szállást a programokat és belépőjegyeket.

Az étkezés és a repülőjegy megvásárlása egyénileg történik.

Fotó: Kammerer Edina


Hírlevél