Szakrális csakra harmonizáló cd

A csakraharmonizáló foglalkozások alkalmával feldolgozott témák és érzelmek olyan erős változásokat és tisztulásokat indítottak be a csoporton belül, hogy felmerült az igény arra, hogy jó lenne otthon is időről időre ezt a tisztítást elvégezni. Így született meg a csakraharmonizáló foglalkozásokat feldolgozó hanganyag, amiről tudnod kell, hogy nem stúdió felvétel, de hasonlóan jó minőségű.

A cd-n található hanganyagok:

1.Track: A szakrális csakráról általában (információ)
2.Track: Megérkezés (lazító relaxáció)
3.Track: A negatív archetípus: a mártír (információ)
4.Track: Gyakorlat a negatív archetípus feloldására (energetikai oldás)
5.Track: A pozitív archetípus: az uralkodó (információ)
6.Track: Gyakorlat a pozitív archetípus meggyógyítására
7.Track: Csakraharmonizáló meditáció

Nekem való a cd? Miben akadályoz a rosszul működő szakrális csakra?

Egyensúlyban lévő energia: amikor ebben a csakrában egyensúlyban van az energia, akkor az ember tele van ártatlan csodálkozással, örömüket lelik a világban, lelkesednek az életért és értékelik annak szépségét. Ezek az emberek kreatívak és arra ösztönöznek másokat, hogy a társaságukban töltsenek időt. Magabiztosak, nyitottak, barátságosak, és nagyon mély életörömöt sugároznak, ami másokat is magával ragad. Szexualitásukat természetesen fejezik ki, bűntudat nélkül. Elfogadják a testüket és jól érzik magukat a bőrükben és általában biztos énképpel rendelkeznek. Reproduktív szerveik egészségesek, a pénzügyekhez való hozzáállásuk kiegyensúlyozott és nagyvonalú.
Gátolt energia: a szexualitás megnyilvánulása gátolt, alul vagy túlműködik, durva fantáziálások, frigiditás, mind mind az akadályozott energia megnyilvánulása. Akinél rosszul működik ennek a csakrának az energiája, az nem képes elviselni az élet megpróbáltatásait és képtelen meglátni a nagyobb összefüggéseket. Magányos mártírrá válhat, olyan emberré, aki bizonytalan és tele van a világgal szembeni gyanakvással, szemlélete pesszimista. A hát alsó részével kapcsolatos problémák és a prosztatarák gyakran kapcsolódnak hirtelen pénzügyi veszteséghez, ahogy a bélrákok és általában a bélproblémák is. Amikor itt gátolt az energia, az ember gyakran érzi magát értéktelennek, nincs spirituális kapcsolatuk és ezt túlkompenzálják a pénz felhalmozásával - ezért ennek elveszítése megsemmisítő esemény lehet.

Miért fontos, hogy harmóniában legyen a szakrális csakra?

Ennek a csakrának a célja a kreativitás, a szexualitás és az örömök előidézése. A „kedvesség” segít a leginkább abban, hogy megértsük ennek a csakrának a működését. Többről van itt szó, mint pusztán szexuális élvezetről, inkább arról az édes gyönyörűségről szól, amikor minden nap derűsen és magabiztosan kelünk fel, tele lelkesedéssel azok iránt a dolgok iránt, amelyeket egy új nap hozhat. Ez egy termékeny csakra, amely nem csak a fogamzásért, a várandósságért és gyerekszülésért felelős, hiszen az elképzelések is hasonlóképpen öltenek formát.
A torokcsakra és a szakrális csakra között különleges viszony van. Ezen a szinten alacsonyabbak a rezgések és a kreativitás sokkal személyesebb is. De csodálatos, amikor az alkotókészség szárnyakat kap, mikor kapcsolódik a magasabb rezgésű torokcsakrával. A szakrális csakra egy nyugodt pont, ahol a kreativitás kivirulhat. A medencénk olyan, mint valamilyen tó, úgy gyűlnek itt össze az ötleteink, mint a víz a tóban. Ezt a csakrát a kreativitás szent energiája ringatja, ötletektől és lelkesedéstől túlcsordulva, s itt lüktet a szexuális energia.


Sokan találják meg a ki vagyok én? kérdésre a választ, amikor kapcsolatba lépnek saját alkotókészségükkel. A tanfolyamok nagy része tele van lelkes felnőttekkel, akik új területekre merészkednek és felfedezik a korábban rejtett képességeiket. Tudat alatt általában tudjuk, hogy mely döntések lennének a megfelelőek számunkra, ám az intuíció gyakran kellemetlen, mert azt tanácsolja, hogy hagyjuk ott az unalmas irodai munkánkat és menjünk árváknak segíteni valahová messze vidékre. :) Ezekről inkább nem veszünk tudomást, is inkább feláldozzunk a szakrális csakra egyensúlyát.

Ha úgy érzed, hogy ezek a témák Téged is foglalkoztatnak, gyere el a legközelebbi csakraharmonizáló foglalkozásra, vagy rendeld meg emailben a cd-t és dolgozz saját tempódban otthon! A cd-t nem studióban vettem fel, de hasonlóan jó minőségű a hangfelvétel.

A cd ára: 2 000 HUF

Rendeld meg:

Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
Ha van kérdésed írj nekem: blissragyogas@gmail.com


Hírlevél