Meditációk, Tanfolyamok, Mozgásterápiák

LÉLEK KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

Szakrális női iskola

A női létezés egy gyönyörű út, egy befogadó, kehely minőség, ami segít bennünket abban, hogy szeretettel megérkezzünk a lelkünk kapujába. Segít abban, hogy lágy, szeretetteljes energiákkal lényegítsük át a természetünket, hogy azokat a sorskódokat, amelyeket beleálmodtunk a létezésünkbe, most megtaláljuk, s megéljük a Fényben.

Ez az út egy varázslat, amelyben kapcsolódhatunk igaz önvalónkkal, nem feltétlenül tanulunk, inkább EMLÉKEZÜNK. Az Istennő hív a változásra, átalakulásra, átlényegülésre, hogy szeretetben és fényben átálmodjuk magunkat egy olyan létezésbe, amely méltó hozzánk nőként. A csoda mindannyiunk szívében ott él. A bátrak érte nyúlnak, s elérik a kegyelem szentségét, amelyben elvész a szétválasztottság illúziója, s csupán az egység marad.

A változás az, amely talán hív Téged is, így most figyelj befelé, figyelj a szíved szent terére, lélegezz mélyen be, és hosszan fújd ki a levegőt mielőtt tovább olvasol, hogy a szívedben érinthessen meg mindaz, amit adni tudok. Figyelj az áramlásra és az igazságra. A válaszok már ott nyílnak Benned is. Bárhogyan is alakul az életünk, sosem vagyunk egyedül, mindig vannak szellemi mesterek és földi segítők, akik meg tudnak mutatni utakat, de a választott utunkon nekünk magunknak kell végig mennünk.

"A szív szent terében minden misztérium feloldódik"

Minden nőben ott rejlik az ősi hagyaték, amely visszahúzódott a „fátyol” mögé, de most, a paradigmaváltás idején egyre erőteljesebben hív az igazság, hogy felelevenítsünk egy olyan tudást, ami mélyebb szinteken segít megismerni önmagunkat és a minket körülvevő világot. Ez a tudás egy támogató, gyógyító energia, amely segít emlékezni. Segít, hogyan lássunk a dolgok mögé, hogyan értsük meg a szívünkön keresztül a női utunkat, a kollektív történelmünket, s hogyan helyezzük el mindezt az egyéni sorsunkban.

Célom ezzel a tanfolyammal, hogy egy különleges szemléletmódot adjak át, hogy megmutassak egy olyan életformát, amely talán már Téged is hív egy ideje. Mindaz, amit eddig a feledés homálya takart, most a felszínre kerül az emlékezés szelíd ölelésében, s hazatérünk az Egységben.

“Millió évek álmának békéje megtörténik az emberek között
és nem lesz szétválasztottság…
A napok évekké és ezredévekké válnak
és minden pillanat egy lesz, egyszerre létezik.
Akkor minden tanítás, minden tudás újjászületik a tudatosságban,
és minden érthetővé válik…
Nem lesz többé egyedüllét, mert az emberek a szíveikből
és a lelkükből nyújtóznak egymás felé…
Az emberek örvendeznek és táncolnak majd,
kívül és belül, az összes királyság együtt emelkedik
az emberlét álmainak ködéből és egybeforr az Istenivel…
A férfi csatlakozik a nőhöz az alkímia végső táncában.
Minden bánat elmúlik és átalakul a béke szivárványában.
Nem lesz háború, nem lesz éhínség, nem lesz járvány.
Az Úr és az Istennő egyesülnek,
és egyesül az éjjel és a nappal.
Minden erő eggyé válik és jelzi a véget és a kezdetet.
A dualitásba vetett hit megpihen, és minden kettősség eltűnik…
Ez van megírva. És így lesz. Béke a kertünkben.”

(Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)
(Veres Kriszta fordítása)

Minden pillanatban választunk és döntünk valami mellett, vagy ellen. Akkor tudunk számunkra jó döntéseket hozni, ha a TUDATOSSÁG jegyében élünk és cselekszünk. Szeretnék egy olyan képet megmutatni, ami csak rólad szól, egy olyan kaput szélesre tárni, amely mögött az igaz önvalód lakozik, s várja, hogy hazatérj és megpihenj.

A női iskola időpontjai:
Október 15-16. szombat-vasárnap 10.00.-17.00.                25.000.-/2 nap
November 19. szombat 10.00.-17.00.                                 15.000.-
December 17. szombat 10.00.-17.00.                                 15.000.-
Január 21. szombat 10.00.-17.00.                                       15.000.-
Február 18. szombat 10.00.-17.00.                                     15.000.-
Március 18. szombat 10.00.-17.00.                                    15.000.-
Április 15. szombat 10.00.-17.00.                                       15.000.-
Május 13-14.. szombat-vasárnap 10.00.-17.00.                  25.000.-/2 nap

Tematika:
Az első hétvégén összekapcsolódunk és ráhangolódunk a női iskola energiáira. Megnézzük, hogy az életutunk szerint hol tartunk jelenleg, hol léptünk be a női karmikus ösvényen a létspirálba, s milyen pontokat kell mindenképpen érintenünk ahhoz, hogy átlényegítsük az életünket. Megkeressük, hogy melyik csillagösvény nyílik meg előttünk, s megbeszéljük, hogy ez az út hogyan hat ránk. Ez egy nagyon izgalmas külső-belső utazás is egyben.
A további alkalmak egy naposak, amelyeket a 7 női elcsúszást beszéljük át, a Hold energiáit, hogy milyen ajándékok és kihívások kísérnek bennünket hónapról hónapra, kapcsolódunk a szivárvány energiájával, s megbeszéljük, hogy a 7 női sugár, hogyan formálja és alakítja ennek a gnoszikus történelemnek az energiáit. Sok meditáció, beavatás, elmélyülés, beszélgetés és gyakorlati tapasztalásban mélyülünk el együtt ebben a női iskolában.
Az alkalmak egymásra épülnek, így kérlek nézd végig az időpontokat, hogy mindegyik megfelel-e számodra, hogy hónapról hónapra be tudd építeni az életedbe mindazt, amit együtt megélünk és a láthatatlan világból előhozunk. Az utolsó alkalom szintén egy teljes hétvége, hogy legyen elég időnk és terünk arra, hogy mindazt, amit megéltünk, le tudjuk horganyozni. Hogy a változás, amit elindítottunk, segítsen bennünket egy következő szintre lépni.

A tanfolyamra előzetes bejelentkezés szükséges. A jelentkezési szándékodat 15.000.- Ft előleg befizetésével tudod megerősíteni, amelyet az első hétvége díjából levonok természetesen.

Jelentkezés és bővebb információ: blissragyogas@gmail.com

Kammerer Edina Bliss


Hírlevél