Meditációk, Tanfolyamok, Mozgásterápiák

LÉLEK KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

Szakrális utazás Medugorjeba

Belső erő, önfelvállalás
Igazság


Szeretettel várlak egy közös utazásra Medugrojéba, Bosznia szívébe. Medugroje különleges erőtere egy varázslatos fénypont, mely a Mária energián keresztül hívja a gyógyulni vágyókat. A béke és kegyelem kódjait horgonyozza le lelkünkben, s észrevétlenül, fájdalom nélkül nyitja meg szívünket, s a lélek azonnal gyógyulni kezd.

Mit jelent a szakrális utazás? Átvitt értelemben egy beavatás, az engedelmesség kifejezése. Alázat azok iránt a különleges helyek iránt, ahol a természetfeletti erők a fizikai síkon is megmutatják magukat és kifejezik az erejüket. Ez NEM egy vallásos kirándulás, ugyanakkor szükségünk van egy belső hitre, ami segít megérteni azokat a folyamatokat, amelyek elindulnak bennünk.

Az idei zarándoklat a belső erő, önfelvállalás és az igazság kérdését helyezi a fő fókuszba. A természeti hely varázsa összekapcsol bennünket a láthatón túli valóság felfedezésével, és a 14 stáció, mint 14 állomás kibontja az üzeneteit számunkra. Ez az utazás egy transzformáció, mely önmagunkhoz visz közelebb és utat mutat, hogyan vállaljuk el a sorsunkat, s hogyan illesszük a hétköznapjainkba a megszerzett tudásunkat.

Jézus keresztjénél kezdjük első nap az utazásunkat, amely összekapcsol bennünket az erőfelvállalás kérdésével, megnyitja a szívünket, s ezen keresztül az elménket is valami újra, egy olyan nézőpontra, ami igaz és méltó az életünkhöz. A második napon Mária hegyére zarándokolunk el, ahol a belső csend lesz a vezetőnk, s a hallgatásból merítjük az üzeneteket, s ezzel tápláljuk tovább a bennünk születő fényt. A második nap délutánján pedig Assisi Szent Ferenc kertjében pihenünk meg, ahol elcsendesülnek bennünk és körülöttünk az energiák, s lehorganyzódik a szívünkben az új erőtér, amit kiépítettünk a két nap alatt.

Ez a zarándoklat egy különleges utazás lesz, mert az időpont maga is különleges. Április 15-e péntek az újrakezdés, az elindulás a megértés fényében energiáját hordozza. Amikor fellobban bennünk a megértés fénye, ez összekapcsolódik ennek a napnak egy magas rezgésű energiamintázatával, s az ősrobbanáshoz hasonló lökéssel (természetesen az életünkhöz mérten) kiszakít bennünket az illúziók világából. Mindannyiunknak vannak úgynevezett leszakadt lélekrészei, amelyek a tudattalan mélyén pihennek, s amelyekre „vakfoltunk” van. Ezen a napon a belső erőnk kerül fókuszba, s ezen a területen keresztül érkezik a tanítás, miért félünk attól, hogy önmagunk legyünk, miért nem használjuk a bennünk lévő (teremtő) erőt? Miért félünk attól, hogy boldogok legyünk, hogy a csodák útját járjuk? Miben vagy tehetséges? Mely területeken találhatók tehetséged lehetőségei? Milyen módszerekkel, milyen környezetben tudod ezt továbbadni, megosztani másokkal? Ez a folyamat analóg a Mágus energiájával, aminek az az üzenete, hogy akinek a szívében ez munkál, rájön, hogyan teremti a valóságot, s ezért felelősséget is vállal. Így kezdi el a saját életén keresztül szolgálni mások javát is.

Április 16-a szombat energiája pedig önmagában Mester-eneriga, tehát mint ilyen felszabadító, átalakító és egyben lehorganyzó is. Egyfajta „látnok” energia, amely segít abban, hogy tisztázhassuk a jelenlegi helyzetünket, ugyanakkor ellát a megfelelő inspirációval is, hogy a belső erőnknek, amelyet előző nap megtapasztaltunk, legyen iránya és célja. Az előítéleteken átvezető sötét út a fénybe ér, s ez a folyamat magában hordozza a felemelkedés lehetőségét. Talán te is egyre inkább érzed, hogy nem véletlen, hogy Medugorjéba vezet az utunk, ahol a 14 stáció, vagyis 14 állomás végig kíséri Jézus felemelkedését. Ezen az úton fogjuk mi magunkban is végigjárni ezt az ösvényt, hogy végül az Egyetemes Igazság legyen a természetes nézőpontunk, s ezt tegyük bele a mindennapjainkba. Ez az energia magában hordozza az új gondolatok, új hitrendszerek, új látás kialakítását. Az Egyetemes Igazság felfedi előttünk, hogy minden tettünk, gondolatunk és cselekedetünk visszatér hozzánk. Összekapcsol a „könnyű szív” tanításával: vajon mindent megtettem-e, amit szerettem volna, vagy a megfelelésem akadályozott-e benne? Igaz voltam-e magamhoz?

Ezekre a kérdésekre keressük magunkban a választ, és ezen a belső úton fogunk végighaladni a zarándoklaton. A 14 stáció útmutatása vezet bennünket, egy kicsit máshogyan, a szívünkön keresztül. Ha hív a csodák útja, akkor várlak sok szeretettel!

Zarándoklat időpontja
: 2016.április 14. – április 17.

Indulás Budapestről: április 14-én csütörtök 06.00., várható érkezés ~ 20.00.
Indulás Medugrojéból: április 17-én vasárnap 10.00., várható érkezés Budapestre ~ 20.00.

Zarándoklat részvételi díja: 75 000 HUF, fizetés:
Jelentkezéskor: 40 000 HUF (átutalással vagy személyesen)
Induláskor: 35 000 HUF (lehet előtte átutalással is, de ebben az esetben indulás előtt 1 héttel meg kell történnie az utalásnak).

A részvételi díj magában foglalja az utazás költségeit, a szállást, reggelit, a közös foglalkozások díját.

Kérlek, hogy a jelentkezésedet mielőbb jelezd, amely az előleg befizetésével válik véglegessé, mert korlátozott létszámmal utazunk, összesen 6 fő jelentkezését várjuk.


Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
blissragyogas@gmail.com


Hírlevél