Szakrális utazás Medugorjeba

Párkapcsolati gyógyulás


Szeretettel várlak egy közös utazásra Medugrojéba, Bosznia szívébe. Medugroje különleges erőtere egy varázslatos fénypont, mely a Mária energián keresztül hívja a gyógyulni vágyókat. A béke és kegyelem kódjait horgonyozza le lelkünkben, s észrevétlenül, fájdalom nélkül nyitja meg szívünket, s a lélek azonnal gyógyulni kezd.

Mit jelent a szakrális utazás? Átvitt értelemben egy beavatás, az engedelmesség kifejezése. Alázat azok iránt a különleges helyek iránt, ahol a természetfeletti erők a fizikai síkon is megmutatják magukat és kifejezik az erejüket. Ez NEM egy vallásos kirándulás, ugyanakkor szükségünk van egy belső hitre, ami segít megérteni azokat a folyamatokat, amelyek elindulnak bennünk.

Az idei zarándoklat fókuszában a párkapcsolati gyógyulás ál. A természeti hely varázsa összekapcsol bennünket a láthatón túli valóság felfedezésével, és a 14 stáció, mint 14 állomás kibontja az üzeneteit számunkra. Ez az utazás egy transzformáció, mely önmagunkhoz visz közelebb, utat mutat, hogy milyen ismétlődő mintázatok, milyen belső hitrendszerek akadályozzák meg azt, hogy boldogok legyünk a meglévő, vagy akár egy jövőbeni párkapcsolatban.

Jézus keresztjénél kezdjük első nap az utazásunkat, amely összekapcsol bennünket az erőfelvállalás kérdésével, megnyitja a szívünket, s ezen keresztül az elménket is valami újra, egy olyan nézőpontra, ami igaz és méltó az életünkhöz. A második napon Mária hegyére zarándokolunk el, ahol a belső csend lesz a vezetőnk, s a hallgatásból merítjük az üzeneteket, s ezzel tápláljuk tovább a bennünk születő fényt. A második nap délutánján pedig Assisi Szent Ferenc kertjében pihenünk meg, ahol elcsendesülnek bennünk és körülöttünk az energiák, s lehorganyzódik a szívünkben az új erőtér, amit kiépítettünk a két nap alatt.

Zarándoklat időpontja
: 2017. október 28-29-30-31.

Indulás Budapestről október 28-án szombaton 06.00., várható érkezés ~ 20.00.
Indulás Medugrojéból: október 31-én kedden 10.00., várható érkezés Budapestre ~ 20.00.

Zarándoklat részvételi díja: 80 000 HUF, fizetés:
Jelentkezéskor: 40 000 HUF (átutalással vagy személyesen)
Induláskor: 40 000 HUF (lehet előtte átutalással is, de ebben az esetben indulás előtt 1 héttel meg kell történnie az utalásnak).

A részvételi díj magában foglalja az utazás költségeit, a szállást, reggelit, a közös foglalkozások díját. Az ebédet, vacsorát nem tartalmazza az ár.

Kérlek, hogy a jelentkezésedet mielőbb jelezd, amely az előleg befizetésével válik véglegessé, mert korlátozott létszámmal utazunk, összesen 6 fő jelentkezését várjuk.


Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
blissragyogas@gmail.com


Hírlevél