Személyes erővel a fényben - Meditáció

Ezt a hanganyagot Angyali útmutatást követve készítettem el, a célja a személyes erő meggyógyítása. A hatalomnak két minősége van, az egyik, amikor az ember hatalmat gyakorol valami, vagy valaki felet, ez egy egészségtelen alá-fölé rendelt kapcsolódás, és mindegy, hogy melyik végén vagyunk, ez az állapot mindenképpen elzár minket a boldogságtól. A másik formája a létezés hatalma, ami magabiztossá tesz minket a képességeinket és erőnket illetően. Amikor szilárdak vagyunk a tiszta Szeretetből származó hatalmunkban és erőnkben, nem élhetünk vissza velük, mert az egó a lelket és a Szeretet szolgálja.

Ennek a meditációnak az a célja, hogy megtanuljunk saját lényünk ragyogásában létezni, így megakadályozzuk magunkat abban, hogy egészségtelen kapcsolódásokon keresztül próbáljunk meg figyelemhez és energiához jutni. Gyakran a fájdalom az, ami megakadályozza a személyes erőnk szabad áramlását. A fájdalom hatalmas felismerésekkel és meglátásokkal ajándékozhat meg bennünket, lehetőséget ad arra, hogy meglássuk, hol vágtuk el magunkat a szeretettől. A fájdalom egy energiaminta, és mint ilyen el nem tüntethető, de átalakítható. A célunk tehát az, hogy a fájdalmat békévé alakítsuk át. A fájdalomtól nem kell megijedni, amikor ezt tapasztaljuk, egy visszajelzés, hogy az energiarendszerben szakadás van. Az eneregtikai idegvégződések elszakadtak, megsérültek. Ha ellenállunk ezeknek az érzéseknek, nem tudjuk ezeket a sérüléseket újjászőni, s a gyógyulás folyamata nem tud megkezdődni.

A személyes erővel a fényben meditáció ezeknek a folyamatoknak a gyógyulásáért született meg. Online lehet megrendelni és az átutalást követően email-ben küldöm át a hanganyagot. Minden egyéb kérdésre szintén email-ben szívesen válaszolok.

A hanganyag ára: 1 500 HUF (kb. 27 perc)

Megrendelhető:    blissragyogas@gmail.com


Hírlevél