Meditációk, Tanfolyamok, Mozgásterápiák

LÉLEK KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

Telihold meditáció

Évezredekkel ezelőtt természetes volt számunkra, hogy követtük a természet ritmusát, többek között a Hold mozgását, tiszteltük ezt a hatalmas erőt, amely befolyásolja az életünket. Ha tudatosan szeretnénk élni, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a Hold ránk gyakorolt hatásait, s ha megismerjük az erejét, tudni fogjuk azt is, hogyan állítsuk szolgálatunkba, hogyan érjük el, hogy támogasson bennünket egy ilyen hatalmas energia.

A Teliholdnak mágikus ereje van, és segít abban, hogy elengedjünk. Sokszor azért nem tudunk száz százalékosan a jelenben lenni, mert a múltban be vannak ragadva az energiáink. Volt kapcsolatokba, méltatlan helyzetekbe, egy nem sikerült tervbe, egy iskolai felelésbe, ahol lefagytunk. Addig, amíg ezek a múltbéli sérelmek a figyelmünk, vagy energiánk egy részét fogva tartják, nem tudunk a valódi erőnkhöz hozzáférni, mert felemészti a tudattalan rágódás, szorongás, aggodalom. Érdemes a telihold energiáját tudatosan használni, hogy a teljes fényével megvilágítsa számunkra azokat a területeket, amelyek még a sötétben vannak, amelyeket nem látunk, nem emlékezünk már rá, de a tudatalattink tárolta az emléket, s folyton vissza-visszatér hozzá, újra és újra energiát adva neki.

Ha van az életünknek egy nem jól működő területe, érdemes a telihold erejében megvizsgálni, hogy milyen blokkok, félelmek, nehézségek működnek ezen a területen. Könnyebben látjuk meg ilyenkor az összefüggéseket, s a spirituális fejlődésünk érdekében a telihold romboló erejét irányítsuk ezekre a félelmekre, hogy meg tudjuk változtatni mindazt, ami nem működik. Tudatosítsuk, hogy a telihold így is, úgy is hatással van ránk, ha önként „odaadjuk” azokat az érzelmeket és helyzeteket, amelyek hátráltatnak, nem fogjuk úgy érezni, hogy az élet kikényszeríti belőlünk.

A Teliholdat kísérheti alvászavar, sokan küzdenek ilyenkor álmatlansággal, és jellemző ilyenkor a túlérzékenység. Érdemes ezt kihasználni, és a spirituális belső folyamatok során felhasználni, mert kellő földelés mellett az érzékenység segít abban, hogy csodálatos Égi energiákkal kapcsolódjunk és tisztábban lássuk, érezzük a helyzetünket. Telihold idején ajánlott a mozgás, hiszen a testnek is szüksége van megújulásra, és a test telítettségét tudjuk feloldani, akár egy táncmeditációban.

Ha a Telihold energiájára ünnepként tekintünk, és ebben a szellemben megteszünk mindent, hogy felvegyük a ritmusát és a hatásaival együtt áramoljunk, akkor ezek az időszakok áldásos élményeit még sokáig élvezhetjük. "Meg van az ideje az építésnek, és meg van az ideje a rombolásnak." Ha ezt a nagy igazságot szem előtt tartjuk, és az életünket újra a természet ritmusához igazítjuk, akkor mindig az Égi erőkkel megtámogatva tudjuk az aktuális folyamatainkat szinkronba hozni. Ez pedig egy hatalmas ajándék, legyünk tudatosak és bízzunk magunkban és a telihold erejében.!
Legyen a Telihold mágiája áldás, ne pedig rombolás! Gyere el a Telihold meditációra, és dolgozz együtt a természet erejével!

A cikk illusztrálásához a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta fényképét használtuk.

A programokra előzetes bejelentkezés szükséges. A firss időpontokat keresd az AKTUÁLIS menüben. Előzetes bejelentkezés:

Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
blissragyogas@gmail.com

Fotó: Kammerer Edina Bliss (Alory Stúdió)


Hírlevél