Spirituális könyvek, írások, Fényháló Spirituális Magazin

SZELLEM KOMMUNIKÁCIÓ

Bliss Léleksziget

Versek

A versek írása mindig különleges hangulatot ébreszt bennem. Ez egy sokkal mélyebb tudatállapot, amelyben az Igazság mutatja meg magát az érzelmeken és a szereteten keresztül.

Sosem törtem a fejem rímeken, mindig csak írtam arról, ami éppen a lelkemből szakadt fel, s volt, hogy a lélek dala önállóam rímekbe rendezkedett. Az írás nagy utazás számomra, sok csodát rejt magában és boldog vagyok, hogy megmutathatom a helyeket, ahol jártam már.

Egy mű, akár írás, akár vers, akkor ér célba, ha az olvasót felébreszti és arra ösztönzi, hogy gondolkodjon, érezzen vagy lásson másként. Az írások által lehet tisztulni, hiszen a versek egy láthatatlan gombot nyomnak be bennünk, megtalálják az összeillő képeinket és azon keresztül gyógyítanak. A versek gondozzák a lelkünk kertjét és gondoskodnak arról, hogy üde és ragyogó legyen.

Manapság egyre kevesebb verses kötet jelenik meg, egyre kevesebb szerep jut a verseknek, mint gondolatébresztő írásoknak, de hozzám nagyon közel állnak, s szívből remélem, hogy még sok olyan pályázaton vehetek részt, amelyek a verseket, mint hagyományokat életben akarják tartani. A versek finom, lágy rezgésével, ugyanakkor az igazság éles pengéjével képesek arra, hogy elvágjanak a szeretetlenségtől és segítenek, hogy megérekzzünk egy szeretetteljes, tiszta világba. Nekem ezt jelenti a versírás.

Talán Téged is eltallállak :)